Tradiční žaludeční vinný nápoj, které je nejlepší popíjet jako digestiv po dobrém jídle. Hořčiny obsažené v bylinách podporují vylučování žaludečních šťáv a pomáhají tak lépe trávit.
Vyrábí se z červeného révového vína a tajné směsi 12 bylin typických pro pohoří Šumavy.
Výrobek má 6 různých motivů přední etikety, nicméně obsah láhve je stejný. V každém kartonu se nachází 6 lahví a každá má jiný z těchto motivů:
- Boubínský prales
- Jezero Laka
- Šumavské slatě
- Schwarzenberský plavební kanál
- Luzný od Březníku
- Partie na Vydře
Jak Šumavské Bylinné nejlépe užívat?
- po jídle pro dobré trávení
- doporučená dávka je 100ml
- nejlépe chutná vychlazené na teplotu 10-12°C
Na zadní etiketě jsou rysky pro přesné odměření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dobroty |
---|---|
Hmotnost: | 0.75 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.